bloemen bezorgen in Den Haag; bloemist Heemskerk

Geef kleur aan uw bedrijf met Heemskerk Bloemisten

Een verjaardag, jubileum, ziekte of geboorte. Er zijn genoeg momenten waarop u uw werknemers en zakelijke relaties wilt laten zien dat u aan ze denkt. Laat in een handomdraai een boeket, fruitmand of bloemstuk bij u op de zaak of een particulier adres bezorgen. Dankzij onze aansluiting bij Fleurop Interflora heeft u de mogelijkheid om bloemen in Den Haag of zelfs over de hele wereld te sturen.

Uw boeketten zijn onze zaak

Planten en bloemen creëren een fijne werkplek. Kies voor een wekelijks boeket of bloemstuk voor bij u op kantoor, de ontvangstruimte, vergaderzaal en de balie. De concentratie van uw medewerkers gaat omhoog en het ziektecijfer omlaag bij het werken in een groene omgeving. Een mooie bos bloemen verlaagt het stressgehalte.

Snelle service met een fleurig resultaat
Een makkelijke en professionele afhandeling met uw leveranciers. Daar heeft u als bedrijf behoefte aan. Wanneer u een bloemenabonnement afsluit bij Heemskerk Bloemisten, krijgt u elke week de boeketten in schone vazen met Chrysalwater. Door onze ervaring met het leveren van bloemen aan en voor grote ondernemingen, hebben we bij Heemskerk Bloemisten het inzicht en de tools om aan iedere bloemenaanvraag te kunnen voldoen.

Gratis bezorgd bij u op de zaak
Iedere maandag leveren wij uw abonnement met verse bloemen bij u op kantoor en voeren wij de oude bloemen af. We hebben een groot assortiment aan snijbloemen, dus u heeft iedere week een ander kleurenpalet aan bloemen staan.

Factuurinformatie

Aan het einde van de maand krijgt u een verzamelfactuur op bedrijfsnaam, kostenplaats of afdeling. De btw wordt apart vermeld. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Heemskerk Bloemisten houdt voor de betaling een termijn aan van 30 dagen. Voor meer informatie over het bloemenabonnement bel 070 - 355 85 44, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Onze klanten & partners:

bloemen bezorgen in Den Haag

Wilt u ook uw bloemen bij ons bestellen?