bruidsboeket Den Haag

Betoverende bruidsboeketten voor de mooiste dag

Daar komt de bruid … en ze zocht haar bloemen uit met liefde. Voor misschien wel de belangrijkste dag in jullie leven. Het moment waarop jullie je liefde bezegelen met het ja-woord. Voor dat moment heeft Heemskerk Bloemisten boeketten waar u alleen maar ‘ja’ tegen wilt zeggen.

Fleurig geschenk voor het bruidspaar?

De vrolijkste boeketten en bloemdecoraties

Bloemen om te zeggen dat jullie dol zijn op elkaar en dat jullie samen een nieuw levensavontuur aan gaan. Vier jullie dag met het mooiste bruidsboeket. Kom langs in de winkel van Heemskerk Bloemisten in Den Haag en laat u inspireren en adviseren.

Creaties met liefde
We hebben veel ervaring met het combineren van de juiste kleuren, bloemen en versiering. Stel uw bruidsboeket, corsages en bloemdecoraties voor uw bruiloft samen met onze bloemisten. Prachtige contrasten of samensmeltingen van kleuren. We luisteren naar uw wensen. Samen creëren we een boeket om van te houden, vast te houden en in de armen van uw vrijgezelle vriendinnen te gooien.

Voor al uw fleurige bruidswensen
Wilt u advies en inspiratie van een bloemist of heeft u een speciale wens? Bel 070 - 355 85 44, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

bruidsboeket Den Haag

Een perfect bruidsboeket?