Bloemen Den Haag Nederland

Bloemen van Heemskerk Bloemisten maken elke dag bijzonder

Heemskerk Bloemisten Den Haag

Verzorgtips voor bloemen

  • snijd de bloemstelen altijd schuin af
  • gebruik een schone vaas
  • ververs het water om de 2 dagen
  • plaats uw bloemen niet in de zon of tocht
  • plaats uw bloemen niet in de buurt van fruit of groente
  • geniet van uw bloemen, dan genieten ze ook van u

Een bloementje kan altijd?

Bloemisten met groene vingers en een goede smaak

bloemist Den Haag

Hoe het allemaal begon …

Sinds 1939 is Heemskerk Bloemisten gevestigd in de Archipelwijk in Den Haag. De herenhuizen, bossen, parken, stadsvilla’s en het Vredespaleis geven de Archipelbuurt een statige en zelfs een koninklijke uitstraling. De wijk ligt in een bloeiende en groeiende omgeving. Ruim 75 jaar geleden vestigde Dhr. Heemskerk zijn bloemenwinkel in deze prachtige straat. De winkel heette toen nog Jac Heemskerk. Dankzij de mooie ligging, goede en constante kwaliteit bloemen en de vakkundigheid groeide de winkel al snel uit tot één van de mooiste bloemenateliers van Den Haag. Dhr. Heemskerk verzorgde bloemen voor trouwe klanten over de hele wereld.

De zoon van zijn vader
Rond 1980 nam zoon Arjan de winkel over. Arjan had een groot zakelijk inzicht en bracht de winkel in de top 5 van bloemenwinkels in Den Haag. Vanaf dit moment kreeg de winkel ook veel grote klanten zoals leveranciers van ambassades, advocatenkantoren en overheidsinstellingen. Arjan Heemskerk gaf de winkel in 2000 een ware facelift. 

Prachtig aanwinst in de straat
De mooie en luxueuze uitstraling van de winkel is nog steeds een aanwinst in de uitstraling van de Bankastraat. Het pand dat rond 1900 gebouwd is, doet niet onder bij de rest van herenhuizen in de Archipelbuurt. Door onze groene buitenuitstalling zijn wij niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Vandaag de dag …

Na ruim 35 jaar als ondernemer de winkel te hebben aangestuurd, heeft Arjan Heemskerk besloten om de winkel over te dragen aan Karin Winkel en Remco van Delden.

‘Karin en ik hadden altijd al een stille wens om te gaan ondernemen en we hebben deze kans met beide handen aangepakt’, aldus Remco. ‘We voeren de dienstbaarheid en service, zoals Jac Heemskerk altijd zo nederig heeft gedragen, door in ons beleid. We maken een mooi boeket voor iedereen. Elke klant – groot of klein – stapt weer naar buiten met een goed gevoel. Daar zetten we ons dagelijks voor in’, zo zegt Karin. 

 

… en in de toekomst?

Als jonge en nieuwe ondernemers willen we onze winkel een frisse toekomst geven. Daarom breiden we onze internetverkoop uit en geven we onze zakelijke relaties een nieuwe impuls. We zetten ons in voor het milieu door middel van ledverlichting en de inkoop van MPS-gecertificeerde bloemen en planten. Onze doelstelling is om binnen 2 jaar het keurmerk Duurzame Bloemist te dragen. Ook willen we onze klanten de facturen digitaal verzenden.

Vertrouwen
Dankzij goed opgeleide bloemisten, bloemen van A-kwaliteit en een 7-daagse garantie bent u verzekerd van een mooi eindproduct.

Heemskerk Bloemisten Den Haag, remco van delden

Wilt u ook uw bloemen bij ons bestellen?